Författarkurs med Måndotter

Hur får vi orden att lyfta och dess vingar att bära? Foto: Lena Måndotter

Författarkurs med Måndotter

ORDETS LÄKANDE KRAFT
Tvådagarskurs den 7-8 april om rösten, orden och närvaron.
Den här kursen handlar om ordens och röstens frigörande kraft och om hur det befriade skrivandet ökar vår livsenergi. Vi fördjupar närvaron i orden vilket ökar självkänslan i både tal och skrift och väcker livsmodets andar till liv.
Vi möts i en dynamisk och trygg gruppatmosfär där vi hämtar stöd och inspiration för att ge orden bärande vingar och utveckla vår kreativa kraft.

Vi finner styrkan i sårbarheten och provar olika kreativa uttryck utifrån vad som passar varje individ bäst. Kursens mål är att stärka skrivkraften, rösten, självkänslan och intuitionen.
Inga förkunskaper krävs för att deltaga i denna kurs. Kursövningarna anpassas helt individuellt utifrån var på skrivandets resa man befinner sig.

KURSLEDARE: Lena Måndotter, författare, sångerska och diplomerad röst- och rörelseterapeut (Royal Society of Arts London). Lena har en fil.kand. i litteratur-vetenskap och hon har studerat analytisk psykologi vid CG Jung Institut i Zürich och ISAP – International School of Analytical Psychology i Zürich. Hon har varit verksam som författare/kursledare sedan 1990. Mer info www.lenamandotter.com

Lena Måndotter. Foto: T. Frantzen

Datum: lör 7/4 kl 10 – 17 och sön 8/4 kl 10- 16
KURSLOKAL: Sensus i Malmö

KURSAVGIFT: 2150 kr ANMÄLAN: tel 073 0380037 eller epost:
info@lenamandotter.com

Medlemmar i Författarcentrum Syd ges 10 % rabatt på kursavgiften

Kursbeskrivning som pdf.

Arrangör: SENSUS i Malmö i samarbete med FÖRFATTARCENTRUM SYD