För medlemmar – anslagstavla, dokument m m

Medlem i Författarcentrum Väst – välkommen!

Du som är medlem i Författarcentrum Väst gör klokt i att hålla dig à jour med denna sida. Den kompletterar ditt digitala medlemsblad Dikt an men har möjlighet att nå ut snabbare med nyheter.

Får du inte Dikt an? Kolla så att den inte sorteras undan av ditt mejlprogram till Kampanjer, Socialt eller i värsta fall Skräp! Lägg in avsändaren bland dina kontakter så att mejlprogrammet känner igen Dikt an. Får du ändå inte Dikt an – hör av dig till hedvig.vanberlekom@forfattarcentrum.se

På denna sida finns:

– Lösenordsskyddad sida – med kallelser och handlingar till årsmöten och annat som rör föreningens inre arbeteklicka här för att komma dit!

– Anslagstavla – med aktuella tips om sådant du kan ha nytta av som medlem.

– Författarcentrum Väst – till din tjänst! En sammanställning av våra tjänster till dig, dina förmåner och möjligheter som medlem.

Anslagstavla

Konstnärsresidens – välkommen på informationsträff 25 januari!

Nu finns det möjlighet till konstnärsresidens i Sverige eller i annat europeiskt land.

Är du konstnär och intresserad av tio dagars konstnärsresidens? I Sverige eller i annat europeiskt land. Har du dessutom ett intresse och engagemang i samhällsfrågor och interaktion? Då kan TILLTs projekt Borderline Offensive vara något för dig. Representanter för alla konstnärsformer är välkomna!

Vill du veta mera?

Välkommen på informationsträff om projektet i allmänhet och om konstnärernas roll i synnerhet. Efter informationstillfället där det finns möjlighet att ställa alla frågor du går och funderar på, finns det dessutom möjlighet att få ett enskilt samtal med projektets projekt- och processledare från TILLT. Då kan du också få individuell hjälp med din ansökan till projektet.

Plats: TILLT, Packhusplatsen 2, Göteborg
(mitt emot Casino Cosmpol, se karta här)
När: 25 januari 2018. Två alternativ finns; klockan 9-10 eller 13-14.
Anmälan: senast 23/1 genom att fylla i formuläret här till höger.
Kostnad: Kostnadsfritt, men eventuell avbokning ska vara TILLT tillhanda via info@tillt.se senast 24 timmar innan informationstillfället.
Information: Nina Kjällquist, TILLT,
0707-92 92 16, nina@tillt.se

Läs mer och anmäl dig till informationsträffen här:

http://www.tillt.se/sv-SE/informationstillf%C3%A4lle-25-1-18-38508607

_______________________________________________________________________________________________

 

ÖPPEN UTLYSNING // Borderline Offensive – ansök före 14 februari

Borderline Offensive: Laughing in the Face of Fear är ett internationellt projekt om konst, humor och integration, som leds av TILLT och pågår fram till 2020. Under 2018 kommer projektet driva 5 konstnärliga residenser som genomförs i Bulgarien, Nederländerna, Serbien, Slovakien och Sverige.

Konstnärer från 10 länder i Europa och Mellanöstern deltar i residenserna, och utbyter kunskap om sina konstnärliga metoder, genomför interkulturella workshopsmellan etablerade och nyanlända medborgare (ersatt arbete) och får även möjlighet att arbeta med sitt egna konstnärliga arbete. Det finns också möjlighet till fortsatt arbete med konstnärliga uttryck under 2019 och 2020.

Konstnärerna får under residenset sina kostnader täckta för resor, boende, traktamente, material och dessutom utgår arvode för arbetet med målgruppen. Dessutom ingår tillgång till lokal, utrustning och inspiration från lokal miljö och samhälle.

Ansökan är öppen fram till 14 februari 2018 kl 12:03 Utlysningen går att läsa här: http://www.borderlineoffensive.eu/call-to-arms-for-artists/ ansökan fylls i här: https://goo.gl/forms/lddGldzdeAIhnsCP2

 

 


Författarcentrum Väst – till din tjänst!

(Under uppdatering!)

Författarcentrum Väst vill vara till nytta för dig i din gärning som författare. Vi står till din tjänst! Länkarna nedan är en sammanställning av våra tjänster till dig, dina förmåner och möjligheter som medlem. För närmare information – klicka på aktuell länk!

Använd hemsidan!

Vi kan på olika vis synliggöra dig som författare på Författarcentrum Västs hemsida. Klicka här för att läsa mer!