För medlemmar – anslagstavla, dokument m m

Medlem i Författarcentrum Väst – välkommen!

Du som är medlem i Författarcentrum Väst gör klokt i att hålla dig à jour med denna sida. Den kompletterar ditt digitala medlemsblad Dikt an men har möjlighet att nå ut snabbare med nyheter.

Får du inte Dikt an? Kolla så att den inte sorteras undan av ditt mejlprogram till Kampanjer, Socialt eller i värsta fall Skräp! Lägg in avsändaren bland dina kontakter så att mejlprogrammet känner igen Dikt an. Får du ändå inte Dikt an – hör av dig till hedvig.vanberlekom@forfattarcentrum.se

På denna sida finns:

– Lösenordsskyddad sida – med kallelser och handlingar till årsmöten och annat som rör föreningens inre arbeteklicka här för att komma dit!

– Anslagstavla – med aktuella tips om sådant du kan ha nytta av som medlem.

– Författarcentrum Väst – till din tjänst! En sammanställning av våra tjänster till dig, dina förmåner och möjligheter som medlem.

Anslagstavla

Författarcentrum Väst söker ny lokal!

Vi har fina men för stora lokaler på Prinssgatan 12 i Göteborg, nu kommer vi också att få rejält höjd hyra. Vi måste hitta någon annanstans att arbeta – en ny lokal.
Skulle du kunna hjälpa oss?
Vi behöver tre rum för två personer och ett större kombinerat för lunch och möte + pentry, litet förråd och toalett. Vi är sju personer som jobbar olika grader av deltid.
Skötsamma, missar aldrig en hyresinbetalning!
Kanske känner du till någon ledig lokal? Vet du något sammanhang där vi skulle kunna hyra in oss? Alla tips mottages tacksamt! Och sprid gärna ordet.


Författarcentrum Väst – till din tjänst!

(Under uppdatering!)

Författarcentrum Väst vill vara till nytta för dig i din gärning som författare. Vi står till din tjänst! Länkarna nedan är en sammanställning av våra tjänster till dig, dina förmåner och möjligheter som medlem. För närmare information – klicka på aktuell länk!

Använd hemsidan!

Vi kan på olika vis synliggöra dig som författare på Författarcentrum Västs hemsida. Klicka här för att läsa mer!