För medlemmar – anslagstavla, dokument m m

Medlem i Författarcentrum Väst – välkommen!

Du som är medlem i Författarcentrum Väst gör klokt i att hålla dig à jour med denna sida. Den kompletterar ditt digitala medlemsblad Dikt an men har möjlighet att nå ut snabbare med nyheter.

Får du inte Dikt an? Kolla så att den inte sorteras undan av ditt mejlprogram till Kampanjer, Socialt eller i värsta fall Skräp! Lägg in avsändaren bland dina kontakter så att mejlprogrammet känner igen Dikt an. Får du ändå inte Dikt an – hör av dig till hedvig.vanberlekom@forfattarcentrum.se

På denna sida finns:

– Anslagstavlan – med aktuella tips om sådant du kan ha nytta av som medlem.
– Författarcentrum Väst – till din tjänst! En sammanställning av våra tjänster till dig, dina förmåner och möjligheter som medlem.
– Lösenordsskyddad sida – med kallelser och handlingar till årsmöten och annat som rör föreningens inre arbeteklicka här för att komma dit!

Anslagstavla

Vad säger barnen? Föredrag av Ylva Mårtens – 11 april, kl. 18.30

Välkommen på medlemsträff med föredrag och mingel ihop BULT och Minerva.

Tisdag 11 april 2017, kl. 18.30 (mingel från kl 18.00) på Göteborgs Litteraturhus, Heurlins plats 1, Göteborg

​ ​Vi har bjudit in Ylva Mårtens som ställer frågan hur barn skildras i vår tid, något vi som författare kan ha användning av. Vi får också höra klipp från hennes radioprogram.

Ylva Mårtens har i över fyrtio år arbetat på SR. Hon berättar om konsten att intervjua barn. För det är en konst, skriver hon i sin bok ”Vad säger barnen?”. Teknik räcker inte. Kontakt och engagemang avgör. Man vet aldrig vilka svar man kommer att få. Hon berättar om hur man skapar tillit, om nödvändiga förberedelser, också om lagstiftningen som gäller. I boken uppsöker hon personer hon en gång intervjuade. Vad minns de? Vad tycker de?

Ylva Mårtens gjorde i många år programmet ”Barnen” och tog initiativ till Barnens Romanpris.

Efter föredraget kommer det finnas gott om tid för samtal och frågor.

Vi bjuder på ett glas vin med lite tilltugg.

Varmt välkomna!

Författarcentrum Väst

 O.S.A. till siri.reuterstrand@forfattarcentrum.se

———————————————————————

Författarcentrum Väst – till din tjänst!

(Under uppdatering!)

Författarcentrum Väst vill vara till nytta för dig i din gärning som författare. Vi står till din tjänst! Länkarna nedan är en sammanställning av våra tjänster till dig, dina förmåner och möjligheter som medlem. För närmare information – klicka på aktuell länk!

Använd hemsidan!

Vi kan på olika vis synliggöra dig som författare på Författarcentrum Västs hemsida. Klicka här för att läsa mer!