Anslagstavla för medlemmar

Anslagstavla för medlemmar

Anslagstavla för medlemmar i Författarcentrum Syd

Allmän information och tips.


LitteraLund

I ett samarbete med Författarcentrum Syd och Centrum för Dramatik ger litteraturkonferensen LitteraLund ett specialerbjudande för dig som är medlem – rabatt på deltagaravgiften och förhandsinformation om årets sprakande program som är fyllt av impulser från hela världen! Missa inte det! Läs mer här.


Allmän information om skydd av personuppgifter och GDPR.

Personuppgiftsansvarig i Författarcentrum Syd är Anna Alsmark och vid hennes frånvaro Jacob Åkerström. Du hittar våra kontaktuppgifter här.


Författarförmedlingen

Information till Författarcentrum Syds medlemmar. Frågor och svar angående Författarförmedlingen finns här. Vid övriga frågor kontakta Jacob Åkerström.


Förslag till policy mot kränkande särbehandling och sexuella trakasserier
Som en följd av #metoo-upproret hösten 2017 har Författarcentrums riksstyrelse tagit fram nedanstående förslag till Policy mot kränkande särbehandling och sexuella trakasserier. Förslaget har behandlats på riksstyrelsens möte i Stockholm den 7-8 december 2017 och ska gälla för hela organisationen (Författarcentrum Syd, Norr, Väst och Öst). Policyförslaget kommer att användas som diskussionsunderlag under våren 2018 i Författarcentrums regionala styrelser. Är du medlem i Författarcentrum Syd och har åsikter om förslaget går det bra att kontakta styrelsen via kansliet.

Läs förslaget till policy mot kränkande särbehandling och sexuella trakasserier


Det går nu att visa två bokomslag i din författarpresentation.
Manual för att uppdatera – läs här!

På föreningens lösenordsskyddade medlemsidor kan som du som medlem logga in för att ta del av kallelser och årsmöten. Om du saknar lösenordet, kontakta kansliet via epost.