Manushjälp

Manushjälp

Har du författardrömmar?
Vi väcker dig!

Författarcentrum Öst erbjuder tre typer av manushjälp: lektörs-, redaktörs- och korrekturtjänst. Våra lektörer, redaktörer och korrekturläsare är yrkesverksamma författare, medlemmar i Författarcentrum Öst och har dokumenterad erfarenhet av respektive manusuppdrag.

Lektörstjänsten
Lektörstjänsten är till för dig som vill ha ett professionellt och pålitligt omdöme om det du skrivit. Alla våra lektörer är yrkesverksamma författare som också har erfarenhet av lektörsarbete från förlag eller liknande. Vi har lektörer inom samtliga genrer: barn- och ungdomslitteratur, poesi, prosa, science fiction och facklitteratur.
Läs mer om Lektörstjänsten här.

Redaktörstjänsten
Redaktörstjänsten vänder sig till dig som redan har kommit långt med ditt manus, som tagit dig upp ur de vanligaste fallgroparna och som snart är i mål. Nu gör redaktören och du de sista justeringarna. Läs mer om Redaktörstjänsten här.

Korrekturtjänsten
Vill du ha hjälp med att få ditt manuskript korrekturläst? Alla våra korrekturläsare har erfarenhet av korrekturläsning från förlag och/eller tidningsbranschen. Korrekturläsaren går igenom och markerar felaktigheter i språket såsom stavfel, särskrivningar, fel i interpunktion, grammatik etc. Vi tar emot alla slags manus. Läs mer om Korrekturtjänsten här. 

Kontakt
Åsa Nordlinder, 08-611 58 06