Möjlighet att synas på vår hemsida

Möjlighet att synas på vår hemsida

Aktuellt om dig och vad du gör

På sidan ”Aktuellt från våra författare” kan du tipsa allmänheten om dina uppläsningar eller annat aktuellt. Vi behöver då följande uppgifter:

Datum, ditt namn och vad du ska göra, plats
Adress
Tid
Entréavgift eller fri entré
Arrangör

Skicka uppgifterna till Hedvig van Berlekom på hedvig.vanberlekom@forfattarcentrum.se. Bifoga en bild – helst i formatet 800 x 400px. OBS – det går inte att publicera ditt tips utan bild.

Din information på hemsidan blir via länk i vårt nyhetsbrev nåbar för cirka 2 500 mottagare.

Ditt namn med länk till egen presentation eller hemsida

Du finns med på listan över Författarcentrum Västs medlemmar på hemsidan. Från denna lista kan du länka till din presentation på egen hemsida eller i Författarförmedlingens databas. 

Presentera din nya bok

På vår hemsida och i nyhetsbrevet, kan du informera om din nya bok. Om du ser till att vi får boken i fysisk form skyltar vi också med den i vår entré under en period innan den går vidare till vårt bibliotek. Om ditt förlag inte redan har en upparbetad kontakt med oss kan du be dem att skicka den nya boken till Författarcentrum Väst, Bangatan 23, 414 63 Göteborg . Alternativt att du gör det själv.

Om du inte vill skicka boken hit kan du mejla uppgifter om titel och förlag till Kennet Klemets. Skriv ditt namn, boktitel, förlag (inga citattecken eller parenteser!)

OBS! Det är du själv eller ditt förlag som måste se till att vi får vetskap om att du har gett ut en ny bok.