Visstidsanställd projektledare sökes

Visstidsanställd projektledare sökes

Författarcentrum Öst ska under hösten 2019 genomföra en aktivitet riktade mot kommunerna och skolorna i Region Stockholm. Vi söker en tillfällig projektledare som kan ingå i planeringen och ansvara för genomförandet.

Uppdraget: Som projektledare ingår du tillsammans med Författarcentrum Östs ordförande och personal i planeringen. Du ansvarar sedan för att aktiviteten genomförs.
Du lägger upp arbetet på egen hand och väljer var du vill arbeta. På Författarcentrum Östs kansli finns en arbetsplats tillgänglig alla dagar utom onsdagar.
Uppdraget startar enligt överenskommelse, dock senast den 21/10 2019 och beräknas hålla på till senast den 31/1 2020. Omfattningen är uppskattningsvis 100 arbetstimmar.

Vi söker dig som har arbetat som lärare, rektor eller som på annat sätt har erfarenhet av skolan och läroplanen. Du måste kunna ta egna initiativ, vara van vid självständigt arbete och uttrycka dig väl i skrift. Du måste vara förtrogen med Officepaketet och med sociala medier.

Ansökan. Välkommen att mejla din ansökan – CV och ett personligt brev (max en A4-sida) – senast den 30 september till info@forfattarcentrum.se