Publicerat: 10 september, 2019 Skrivet av: Jacob Akerstrom | Aktuell Nyhet

Författarcentrum på bokmässan

Författarcentrum medverkade i vanlig ordning på bokmässan i Göteborg, där vi delade montern och scen – Litteraturscenen – med Sveriges Författarförbund. I montern besvarade vi frågor om föreningen, värvade nya medlemmar, berättade om våra olika tjänster och evenemang och delade ut broschyrer. På Litteraturscenen hade vi närmare sjuttio programpunkter under de fyra dagarna, hela programmet finns här.

På torsdagskvällen var det medlemsmingel med vin, snacks och uppläsningar på Akademin Valand. De författare som läste var Olivia Bergdahl, Henrik Bromander och Maria Maunsbach.

Grethe Rottböll och Stig Hansén inviger programmet på Litteraturscenen och uttalar sitt stöd för författare i exil.

Patrik Hadenius, aktuell med boken Paus, i samtal med Claes-Göran Wetterholm, Litteraturscenens presentatör och moderator under lördagen.

Anna Lindman och Mian Lodalen signerar böcker efter sitt framträdande på Litteraturscenen.
Milena Bergquist och Kalle Mohammar, aktuella med boken Kalle och hans drömmar som de berättade om på Litteraturscenen.

Välkommen till Författarcentrums monter (A01:62) och till Litteraturscenen där vi arrangerar program i fyra dagar i samarbete med Sveriges Författarförbund.

Litteraturscenens program är nu klart och finns på bokmassan.se, eller som PDF här.

Som medlem i Författarcentrum är du välkommen på medlemsmingel torsdag 26/9 kl 17.30-19.00 på Akademin Valands innergård, Vasagatan 50 (ingång från Chalmersgatan). Gemensam avgång från mässmontern kl 17.00.

Dela i sociala medier