Bli medlem

Bli medlem i Författarcentrum Syd

Som medlem i Författarcentrum blir du sökbar i Sveriges största författarförmedling. Du får också tillgång till kurser, evenemang och nyhetsbrev. Inför författarbesök ger vi dig tips för ett lyckat framträdande. Tillsammans arbetar vi för att sprida litteraturen i samhället och försvara yttrande- och tryckfriheten. Dessutom får du kompetensutveckling, möjligheter att söka arvoderade jobb och ett nätverk av författarkollegor. Fyll i formuläret nedan för att ansöka!

Läs igenom invalskriterierna HÄR innan du börjar. Du ska ha gett ut minst två titlar för ett ordinarie medlemskap. Om du ansöker om medlemskap i Syd eller Öst kan du även ansöka om debutantmedlemskap. Kryssa i så fall i angiven ruta.

Formulär för medlemsansökan
Medlemsavgiften är 400 kr per kalenderår. När medlemskapet är beviljat förs uppgifterna nedan in i vårt medlemsregister. Om dina böcker är utgivna på eget eller icke-etablerat förlag och du inte är medlem i Sveriges Författarförbund, ber vi dig att posta en av dina böcker till oss för bedömning. Vår postadress är:

 

Författarcentrum Syd
Norra Vallgatan 72
211 22 Malmö

Skicka ansökan

Om du endast har gett ut en titel kan du ansöka om debutantmedlemskap. Du som har gett ut två eller fler titlar ska kryssa nej – du ansöker om ordinarie medlemskap.